Akademik Takvim

KREŞ
Öğrencilerimiz okula 07.30 itibariyle giriş yapabilirler. Dersler 15:30’da biter. Öğrencilerimiz tam gün boyunca hem akademik olarak hem de sosyal olarak gelişecekleri bir program kapsamında eğitim alırlar. Nöbetçi sınıfa kalan öğrencilerin saat 17.00’a kadar okuldan alınması gerekmektedir. Her bir sınıf için hazırlanacak ders programları, tam gün eğitime geçilmesini takiben veli whatsapp grupları üzerinden paylaşılacak.

AKADEMİK TAKVİM
Eğitim öğretim 2 Eylül’de başlar. Resmi tatillerde okulumuz da tatildir. Etkinlik takvimimiz ajandalar aracılığıyla velilerimize haftalık olarak bildirilir.

OKUL ÖNCESİ

AKADEMİK TAKVİM
Okulumuz 9 Eylül 2024 tarihinde, kapılarını öğrencilerimize açacaktır. İlk hafta okulumuz 07.30 itibariyle öğrencilerimizi kabul edecek, saat 12.00’ye kadar eğitim devam edecektir. 9 Eylül’de öğrencilerimiz sabah okula aileleri ile gelecek, çıkışta servis kaydı bulanan öğrenciler servisle eve dönebileceklerdir. 16 Eylül 2024 tarihi itibariyle okulumuz tam gün eğitime geçecektir.