Veliler

Near East Genç Sağlık Sigortası
Yakın Doğu Okul Öncesi, öğrencilerinin okul hayatları süresince sağlık koşullarını en iyi şekilde sürdürebilmeleri için Yakın Doğu Hastanesi, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi ve Near East Hayat iş birliği ile Near East Genç Sağlık Sigortası ile öğrencilerimiz güvence altına alınmıştır. Yakın Doğu Okul Öncesi tarafından finanse edilen ve tüm öğrencilere ek ödeme yükü getirmeden sigortalanan öğrencilerimiz, hazırlanan poliçe kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ile Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesinde, acil 7/24 ücretsiz tedavi imkanına sahiptirler.

Near East Hayat ile yapılan anlaşmaya göre; Yakın Doğu Okul Öncesi çatısı altında öğrenim gören tüm öğrenciler, eğitim –öğretim dönemleri boyunca, herhangi bir rahatsızlık durumunda sigorta kapsamındaki sağlık kuruluşlarının Acil Servisinden giriş yapmaları durumunda ek bir ücret ödemeden tüm sağlık hizmetlerinden ücretiz olarak yararlanabilmektedirler.

Near East Hayat Genç Sağlık Sigortası kapsamında, polikliniklere yapılan müracaatlar için yılda 2 kez muayene ve 1 tahlil hizmeti de sigorta kapsamında ücretsizdir. Bu teminatların kullanılmasından sonraki poliklinik hizmetlerinde ise tüm öğrencilerimize %30 indirim uygulanmaktadır.

Near East Hayat, öğrencilerin sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri ve anlaşmalı sağlık kurumlarında kullanabilmeleri amacıyla Yakın Doğu Okul Öncesi öğrencilerine renk temalı “Sigortalı Kart”ları verilmektedir.

Near East Hayat, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi iş birliği ile KKTC’de ilk defa Yakın Doğu Okul Öncesi öğrencileri için özel sağlık sigortası uygulaması ile öğrencilerimizin sağlığını güvence altına alıyoruz.

Near East Hayat Eğitim Sigortası
Yakın Doğu Kolejleri ve Near East Hayat iş birliği ile hayata geçirilen Eğitim Sigortası ile Yakın Doğu Kolejinde kreş, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinde eğitim gören tüm öğrencilerimizin eğitim hayatları güvence altına alınıyor. Bütün sigorta primlerinin Yakın Doğu Okul Öncesi tarafından karşılanacağı Near East Hayat Eğitim Sigortasından kurum okullarında eğitim gören bütün öğrenciler hiçbir ücret ödemeden faydalanabiliyorlar.

Yakın Doğu Okul Öncesi ve Near East Hayat iş birliği ile hayata geçirilen Eğitim Sigortası, öğrencilerin eğitim hayatlarının yarıda kalma riskini ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Eğitim Sigortası ile ebeveynlerinden birinin kaybı halinde, liseden mezun oluncaya kadar öğrencinin bütün eğitim harcamalarını Near East Hayat üstleniyor.