Destek Hizmet Uygulamalarımız

Sağlık *
Öğrencilerimizin sağlık gereksinimlerinin karşılanabilmesi için okulumuzda ilk yardım konusunda deneyimli bir hemşire bulunur. Revirimiz her gün okul saatleri içerisinde hizmet verir. Yakın Doğu Okul Öncesi öğrencilerinin tamamı ücretsiz olarak sunulan özel bir kapsam dahilinde sigortalıdır. Near East Hayat Genç Sağlık Sigortasına dair teminat listesi ve bilgilendirme kitapçığı okul açılışını takiben velilerle paylaşılır.

Güvenlik *
Eğitim ortamının güvenliği, öğrencilerimizin iyilik halinin sağlanması için oldukça önemlidir. Velilerimizin çocuklarını okul girişlerinde nöbetçi öğretmene teslim etmesi ve çıkışta yine nöbetçi öğretmenden teslim alması beklenir. Öğrencimizin velisine teslim edileceği bekleme alanı bilgisi veli whatsapp grupları aracılığıyla paylaşılır. Ziyaretçilerimiz okul girişinde bulunan güvenlik görevlisi tarafından sekreterliğe yönlendirilir, sekreter tarafından kimlik bilgisi alınır ve ziyaretçi kaydı oluşturur.

Beslenme *
Okulumuz yemek menüleri diyetisyen denetiminde öğrencilerimizin gelişim ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanmakta, el değmeden paketli halde servis edilmekte ve menü detayları haftalık olarak velilerimizle ajandalar aracılığıyla paylaşılmaktadır.

Öğrencilerimiz yemekhaneye öğretmenleri gözetiminde, sınıf arkadaşlarıyla birlikte gitmektedirler. Sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda yemek sırasında ve sınıf sohbetlerinde tüm öğrencilerimiz teşvik edilmektedir. Besin alerjisi olan öğrencilerin bilgileri hassasiyetle takip edilerek, özel yemek servis edilmektedir. Okula bilgi verme sorumluluğu velilerimizdedir. Besin alerjisi olan öğrenciler için doktor raporu ve alerjiye sebebiyet veren yiyeceklerin listesinin okul idaresi ile paylaşılması zorunludur.

Ulaşım
Öğrencilerimiz yaşlarına ve güzergâhlara göre servislere yerleştirilirler. Servisler, sabahları okul giriş saatine göre okula ulaşır. Okul çıkışında ise öğrenciler ders bitiminde kalkan servislerle evlerine ulaşırlar.

Ulaşım için kayıtlar 6 Eylül Cuma gününe kadar devam edecektir. Kayıt işlemi tamamlanmamış öğrenciler bu hizmetten faydalandırılamayacaktır.

Üniforma
Kayıtlı olan tüm öğrencilere her eğitim öğretim yılı başında bir set üniforma verilmektedir. Bu set içerisinde aşağıdaki ürünler bulunmaktadır;

Üniforma setleri öğrencilerimize teslim edilecektir.

Teslim edilecek setler dışında ürün satın almak isteyen velilerimiz Yakın Doğu İlkokulunda bulunan mağazadan veya IKAS Süpermarketten temin edebilirler.

Tüm hizmetler Okul Öncesi için geçerlidir.
* : Sadece Kreş için geçerlidir.