İtfaiyemiz Bizleri Bilinçlendirdi
Eklenme Tarihi: 20 Ocak 2016, 13:26
Son Güncelleme Tarihi:19 Haziran 2019, 07:29

Polis Genel Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı itfaiyecilerimiz okulumuzda bilinçlendirme eğitimi gerçekleştirdi. 4 ve 5. sınıf öğrencilerimize yönelik sınıf içinde “yangınlara karşı alınacak önlemler ve yangın sonrası yapılacaklar” konusunda çok yararlı seminerler dizisi gerçekleştirildi.

Yine açık alanda tüm 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin toplu katılımı ile  “farklı yangın türlerine yapılacak ilk müdahale” konusunda uygulamalı tatbikatlar yapıldı.

Bu tatbikatlara öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz aktif olarak katıldı.

Çocuklarımızın, yangınlara karşı alınacak önlemler ve  yangına karşı   müdahalede aldıkları eğitim başarılı  bir şekilde gerçekleşti.

Bu tür  etkinliklerin  yararları dikkate getirilerek devamı konusunda okul idaremiz  itfaiye birimi ile ortak karar aldı.

Gerçekleşen etkinlik için özveri ile çalışan Polis Genel Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü’ne Yakın Doğu İlkokulu olarak sonsuz teşekkürlerimizi ilettik.