Sınıflar Arası Sosyal Etkinlik
Eklenme Tarihi: 29 Nisan 2016, 10:35
Son Güncelleme Tarihi:19 Haziran 2019, 12:26

Yakın Doğu İlkokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi ile 1. ve 2. sınıf öğretmenleri ortaklaşa bir sosyal etkinlik düzenlediler. Tüm 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katıldığı bu etkinlikte öğrenciler balon patlatma, torba koşusu,yumurta koşusu, sandalye oyunu, ip çekişmesi, portakalı düşürmeme vb. yarışmalar yaptılar.

Öğrencilerin büyük keyif aldığı bu yarışma sonunda çeşitli dallarda  başarı kazanan sınıflara, okul idaresi tarafından kupalar verildi.

Oyun Şölenimiz
Oyunla coştuk. Oynamak,  eğlenmek  derin  bir nefes almak gibidir. Hayatı  sevmek,  birçok  yönden gelişmek ve öğrenmektir OYUN.

Yakın Doğu İlkokulu olarak çocuklarımızın çok yönlü gelişimini hedef almaktayız. Bu doğrultuda geleneksel oyun şölenimizin ikincisini gerçekleştirdik.

Birçoğumuzun çocukluk anılarında kalan  kaşıkta yumurta taşıma, torba oyunu v.b dikkat, çeviklik, koordinasyon, eşgüdüm ve denge gerektiren oyunları oynarken; akademik başarıda da oldukça etken olan bu yetenekleri geliştirmeyi hedefledik.

Ayrıca çocuklarımız  bu tür oyunları oynarsa; televizyon ve bilgisayar karşısında geçirdikleri sürenin azalacağını umut ediyoruz.

Sizlere çocuklarınızla, geleceğe olumlu yansıyacağına inandığımız bol  oyunlu günler dileriz.