Yakın Doğu İlkokulu Okul Öncesi Bölümü “ English Maths Week ” Etkinliği Düzenledi.
Eklenme Tarihi: 28 Nisan 2016, 07:18
Son Güncelleme Tarihi:19 Haziran 2019, 12:20

26-29 Nisan tarihleri arasında 3,4 ve 5 yaş gruplarını içeren, İngilizce Bölümü ile İdarenin birlikte organize ettiği “English Maths Week” etkinliği düzenledi.

Bu etkinlik çerçevesinde, her bir sınıfa ayrılan sürede, matematiksel kavramların çeşitli etkinlikler yolu ile eğlenceli bir şekilde nasıl işlenebileceği ailelere sunuldu. Okulumuzda oluşturulan matematik oyun köşesinde, velilerimiz çocukları ile birlikte aktif görev aldılar. Tüm bu etkinlikler, matematiksel kavramları içerirken, hem öğrenciye hem de veliye eğlenerek, oynayarak öğrenmenin nasıl gerçekleştirilebileceği konusunda ışık tuttu. Ayrıca aileler çocuklarının İngilizce matematik seviyelerini görme olanağı buldu.

Kelebekler, Kırlangıçlar, Leylekler, Kaplumbağalar, Sincaplar ve Pandalar sınıf velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen ilk iki günkü etkinliğimiz, Perşembe ve Cuma günü; Tavşanlar, Ördekler, Kuzular, Ceylanlar ve Yunuslar sınıflarıyla devam edecek.